KEITTIÖREMONTTI TAMPERE

Varaa ilmainen katselmus kohteeseen Pirkanmaan alueella!

Ota yhteyttä ›

UNELMIESI KEITTIÖREMONTTI

Keittiöremontti mielessä, mutta tekijä kateissa? Olet saapunut oikeaan paikkaan. Olemme kumppanisi niin pienissä kuin suurissa keittiön remonteissa.

Keittiö on saunan ohella suomalaisen kodin sydän. Toimivassa keittiössä kaapit, työtasot ja kalusteet on asennettu siten, että tilaa jää myös huonekaluille ja keittiössä viihtymiseen. Palvelumme pitää sisällään vanhan keittiön purkamisen ja uuden rakentamisen.

Haluamme, että uuden keittiön hankinta ja toteuttaminen on Sinulle niin vaivatonta kuin mahdollista. Olemme tarvittaessa apuna suunnittelusta alkaen konsultoiden laite- ja materiaalihankinnoissa. Laajan verkostomme kautta saat käyttöösi useiden valmistajien tuotteet taatusti kustannustehokkaaseen hintaan.

Ota yhteyttä ›

VIIHTYISÄ JA TOIMIVA KEITTIÖ

Saat meiltä tarvittavat sähkötyöt ja putkityöt. Mikäli emme pysty toteuttamaan itse toiveitasi niin käytössäsi on sähköalan ja LVI-alan luotettavat kumppanit.

MITEN KEITTIÖREMONTTI ETENEE?

Saatuamme tarjouspyynnön laadimme urakkatarjouksen palveluista. Tulemme kartoittamaan kohteen ja otamme mitat huoneesta, jonka jälkeen aloitamme yhteisesti etsimään parhaita materiaaleja, sekä kodinkoneita. Sinulla voi olla valmis suunnitelma, jota lähdemme toteuttamaan. Tarvittaessa teemme kaiken avaimet käteen -periaatteella.

Palvelu sisältää:

  • vanhan keittiön purkaminen
  • tarvittaessa seinien tasoitukset ja kosteusvaurioiden korjaukset
  • keittiön uusien kalusteiden asennukset ja kasaukset
  • pintojen remontoinnin, mikäli vanhoja kalusteita voidaan ja halutaan hyödyntää.

Ota meihin yhteyttä ja kutsu meidät ilmaiseen katselmukseen kohteeseen. Laadimme tarjouksen jossa pysytään. Tee unelmistasi totta ja varaa keittiöremontti!

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita