VESIVAHINKOSANEERAUS TAMPEREELLA JA MUULLA PIRKANMAAN ALUEELLA

Kävikö vesivahinko? Epäiletkö kosteusvauriota kohteessa? Asiantuntijamme ovat käytössäsi kellon ympäri.

Ota yhteyttä ›

VESIVAHINGOT JA HOMEPURUT

Vesivahinkosaneeraukset nopeasti juuri silloin, kun hätä on suurin ja vettä tulee kuin sieltä kuuluisasta esteristä. Toteutamme vahinkosaneeraustyöt taloyhtiöille ja yksityishenkilöille aina pienistä vahingoista mittavimpiin katastrofeihin.

YHTEISTYÖSSÄ VAKUUTUSYHTIÖIDEN KANSSA

Kävikö vesivahinko? Epäiletkö kosteusvauriota kohteessa? Asiantuntijamme ovat käytössäsi kellon ympäri! Vahinkopäivystys tulee paikalle tekemään kosteuskartoituksen, kosteusmittaukset ja järjestää tarvittavat kuivauspalvelut kelloon katsomatta 24/7.

Teemme yhteistyötä taloyhtiöiden sekä vakuutusyhtiöiden kanssa ja kehitämme osaamistamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme aina parasta palvelua. Neuvomme vahinkotapauksissa ja teemme vahinkosaneerauksen nopealla aikataululla, jotta kotisi olisi taas asumiskunnossa.

HOMEPURKU

Turvallinen ja tehokas homepurku heti, kun sitä tarvitaan. Varmistamme, että homeitiöt ja muut mikrobit eivät pääse leviämään muualle homevaurion lähteestä. Purkutöiden jälkeen suoritetaan lopputarkastus jossa varmistetaan, ettei hometta ole jäänyt piiloon. Desinfiointiaineiden avulla tehty viimeistely varmistaa tilan puhtauden.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita